Public Facilities Hall by Li-Jen Chang

Li-Jen Chang Discloses The Green View Public Facilities Hall

Li-Jen Chang , the project leader of the award winning work Public facilities hall by Li-Jen Chang spells out, The case located on Chongde Road, Taichung. Rows of Madagascar almond, lush vegetation is staggered as poetic beauty of spring. It well drawn the most primitive life appearance. Based on the core thoughts of "A better life for people in the house", designer reserved the natural feedback by preserving and extending the surrounding landscape. And retreated nearly 660 square meters to exchange for tree-shaded buffer area. The thoughtful design provides a delighted new link between city, dweller and the nature. .

Public Facilities Hall by Li-Jen Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42717

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Summits Magazine homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2017 Design Summits Magazine - designsummits.com - All Articles