Office Space by Zheng Peng

Zheng Peng Portrays The C&c Design Creative Headquarters Office Space

Zheng Peng, the designer of the displayed project Office Space:C&C Design Creative Headquarters by Zheng Peng points out, The creative headquarters of C&C Design is situated in a post-industrial workshop. Its building is transformed from a red-brick factory in the 1960s. In consideration of protecting the current situation and historical memory of the building,Design team have tried their best to avoid damage to the original building in the interior decoration.A lot of fir and bamboo are used in the interior design. The opening and closing, and the change-over of spaces are cleverly conceived.The lighting designs for different regions reflect different visual atmospheres. .

Office Space by Zheng Peng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32044

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Summits Magazine homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2017 Design Summits Magazine - designsummits.com - All Articles