Award Winning Stroll The Sunshine Residence

Yueh-Huang Liao Shows The Stroll The Sunshine Residence

Yueh-Huang Liao, the thinktank behind the awarded work Residence by Yueh-Huang Liao explains, Each floor of the building has curved glass crenelated parapet wall design, three of the wall face on sunlight which brings in abundant sunlight. The designer team is thoughtful about the issue of natural environment and traditional culture, they think design shouldn’t just exist right now, but have to last long, and this also respond to architectural essence. Design team adjusts the area, linear and functional of interior space base on dweller’s inquiry during pre-sale. .

Award Winning Stroll The Sunshine Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=60330

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Summits Magazine homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2018 Design Summits Magazine - designsummits.com - All Articles